Home Fritid Bliv høj på livet med friskpresset juice

Bliv høj på livet med friskpresset juice

Vi kender alle sammen det der med morgener. Man famler ud efter telefonen for at slukke for den bimlende alarm, der uden den mindste skam i livet forlanger at vi kommer ud af dynerne og i gang med dagens pligter. Heldigvis er der da noget, der hedder morgenmad først. Et godt morgenmåltid er en god start på dagen. Den giver energi, så man kan klare alle de udfordringer, der venter forude. Lige her er det godt at forkæle sig selv med et glas friskpresset juice.

En god juice indeholder alle de vitaminer og mineraler, man har brug for, når man skal have en frisk start på dagen. Et glas friskpresset juice giver dig et boost af energi og næringsstoffer, som får dig oven på og fit for fight på rekordtid. Og der er mange måder at lave sig et godt glas juice på. Man kan bruge både frugt og grøntsager, når man skal lave den. Grøntsagerne er gode, for de indeholder ikke så meget sukker som frugterne gør. Men man kan sagtens lave en kombination af begge dele.

Find opskrifter online

Mads Bo er høj på livet og vild med at lave smoothies og friskpresset juice. Han har stor erfaring med hele processen, og så har han lavet en række opskrifter, som er lige til at gå til, og lagt dem op på sin hjemmeside. Her kan du gå på opdagelse og finde en eller to, der passer til dine smagsløg, og så selv kaste dig ud i det helt store eventyr med friskpresset, hjemmelavet juice. Det skal ikke være svært at lave sin egen juice, så der er nogle meget enkle opskrifter, man kan starte med. Men det er alligevel sjovt at udfordre sig selv, så der er også mere komplekse opskrifter til dig, der vil videre.

Webshop med tilbehør

På highonlife.dk er der også en webshop, hvor man kan købe de bedste juicemaskiner på markedet. Det er vigtigt at bruge isenkram, der fungerer. Mads Bo har skrevet en artikel med gode tips til, hvordan man vælger den helt rigtige juicemaskine til hjemmet.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.