Home Bolig Få de flotteste vægge på vejen

Få de flotteste vægge på vejen

Flotte vægge i hjemmet er ikke noget, der hænger på træerne. Væggene i et rum kan have stor betydning for udseendets helhed i et rum. Væggene er trods alt rammerne for et samlet værelse. Ønsker man at peppe et rum op, findes der mange måder at gøre det på. Man kan eventuelt sætte tapet op, male eller benytte sig af den populære kalkmaling.

Er man frisk på at kaste sig ud i et sjovt gør-det-selv projekt, er kalkmaling et oplagt valg. Kalkmaling giver et helt særligt og anderledes look på væggene i stuen. Det kan give lidt liv til rummet, hvis man synes, at det er blevet lidt for kedeligt. Mangler man lidt farve på væggene og gerne vil prøve kalkmaling af, er der rig mulighed for at vælge mellem 57 forskellige nuancer på decofarver.dk.

Plads til hygge

Stuen er for mange et vigtigt mødested for hele familien. Her kan man samles efter en lang dag og slappe helt af. Derfor er det vigtigt, at dette rum er et sted, som indbyder til hygge. Dette kan gøres på mange måder. Alt efter smag og behag kan man indrette rummet præcis, som man ønsker det. Med en behagelig sofa fyldt med puder og flotte vægge som ramme, er man godt på vej.

Med kalkmaling på væggene i en sjov og anderledes farve, kan man nemt snige et lidt råt udtryk ind i rummet. Den rå og industrielle er noget, som virkelig har sneget sig ind i de fleste skandinaviske hjem. Har man nogle særlige møbler i en bestemt farve, kan man vælge at male en enkelt væg med kalkmaling i samme farve for at binde rummet bedre sammen.

Et sjovt og kreativt projekt

Hvis man er vild med at skabe og indrette derhjemme, er det især en god ide at kaste sig ud i kalkmaling. Det er altid fedt at dekorere lidt om i hjemmet. Det kan nærmest give en helt ny energi i boligen. Det er ret nemt at påføre malingen. En god ide er at tjekke internettet for gode råd og tips i forbindelse med væggenes forvandling.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.