Home Mode Find Modet til at Gå Med Elegante Kjoler

Find Modet til at Gå Med Elegante Kjoler

En af de fantastiske ting ved at leve i den moderne verden er, at vi har mulighed for at udtrykke os på meget kreativ vis. Vi lever i et frit samfund, hvor vi har mulighed for at udfolde os som individer. Selvfølgeligt sættes der pris på, at vi ser os selv som en del af samfundet, og hjælpes ad. Men der er samtidig en accept af, at vi alle er forskellige, og har lov til at være os selv.

En af de primære måder at udtrykke vores individualitet på er igennem det tøj, vi vælger at have på. Her er det særligt nemt, at kombinere ens personlige og unikke udtryk, med et signal om, at vi stadig har et tilhørsforhold til det resterende samfund. Det sker nemlig, ganske enkelt, ved at følge moden. Når vi følger moden, så sender vi et klart signal om, at vi hører til. Vi har en interesse i samfundets generelle udvikling, og har en dyb nok forståelse af det, til at lade vores påklædning signalere det. Når man følger moden, så viser man altså sine medmennesker, at man er på samme ”hold”. Det gode ved moden er selvfølgelig, at den ikke dikterer ens look fuldstændigt. Man har stadig rig mulighed for, at sætte sit eget præg på ens udseende og påklædning. De mest attraktive looks er typisk dem, der kombinerer en tydelig mode-trend med et helt unikt personligt udtryk.

Det er dog ikke alle der har modet til at bringe det personlige indtryk ind i billedet. Man kan nemlig godt være nervøs for, at andre ikke vil tage godt imod det personlige aspekt. Hvis nogen dømmer dig for noget tøj, der er moderne, så kan du let trække på skuldrene og være ligeglad. Du ved at tøjet er moderne, så det er ikke dig de har et problem med: det er moden. Men hvis det er dit personlige twist, de forholder sig kritisk overfor? Jamen så kan man let komme til at tage det personligt. Er det så monstro dig de ikke kan lide?

Det er specielt udfordrende, hvis ens personlige udtryk er noget, der bryder lidt med traditionerne. Jeg har eksempelvis altid elsket synet af elegante kjoler. De fremhæver bare ens figur på en helt særlig måde, og får mig til at føle mig som en prinsesse. Jeg havde lyst til at gå med elegante kjoler stort set hele tiden: men jeg var bange for, at folk ville dømme mig for det. Hvad hvis de fandt en elegant kjole arrogant? Så jeg lod være…

Men så mødte jeg en meget frisindet veninde, der fortalte mig, at min frygt var rent fjolleri. Hun fortalte mig, at der skal virkeligt meget til, for at andre mennesker dømmer os for vores påklædning. Det er bare ikke noget, folk bruger kræfter på! Det gav mig modet til, at begynde at gå med elegante kjoler til hverdag. Jeg har ikke høstet andet end komplimenter siden!

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.