Home Mode Gå sommeren i møde i nyt fodtøj

Gå sommeren i møde i nyt fodtøj

Foråret er over os, og inden længe er det sommer. Så venter måneder med dejligt udeliv på byens fortovscaféer eller petanquespil i parken. Mangler du fodtøj til sommermånederne, så læs med her, hvor vi giver dig gode tips til, hvad du skal vælge.

Der er nemlig mange overvejelser, man kan gøre, når de gamle sko er slidte, og det er på tide at købe nye. Både farver og materialer kan man tænke over, og naturligvis hvilken lejlighed, de skal bruges til.

Gå efter et let udtryk

Er du ude efter et par allround sko, du kan have på, når du skal på café eller gå en tur med din kæreste, kan et par fede sneakers være et godt valg. Til sommeren er det pænt med lyse farver, og her er der mange flotte hvide, du kan vælge mellem. Du kan naturligvis også vælge sorte eller andre farver, men de mørke farver passer bedre til den mørke årstid, hvor de lyse farver kan virke malplacerede og ikke mindst upraktiske i forhold til mudder og sjap.

Til sommeren er der desuden mange, der vælger et par canvassneakers. Canvas, eller på dansk lærred, har et lettere udtryk som passer godt til sommeren. Lærred er herudover mere åndbart, hvilket kan være en fordel på varme dage, hvis du ikke er typen, der går i sandaler.

Selvom man ikke er sandaltypen, kan det alligevel være godt også at have et par badesandaler i sin samling af sko, for disse er gode at trisse rundt i indenfor eller i haven og selvfølgelig på stranden, hvis du har lyst til at flashe din trænede krop der.

Glem ikke bukser og skjorter

Du kan også med fordel kigge din garderobe igennem og se, om du har skjorter og bukser til de varme måneder. Cowboybukser går altid, men et par lærredsbukser i en lys farve er en smule mindre varme og giver et lettere udtryk. Skjorter med korte ærmer kan være en livredder på kontoret, når temperaturen siger hedebølge, og man hellere ville sidde i skyggen med en kold øl men altså er nødt til at tage sig af vigtige opgaver.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.