Home Fritid Gode glas bobler

Gode glas bobler

Skal vi have bobler? Dette siges ikke så sjældent, når en festlig eller måske endda højtidelig lejlighed byder sig. Bobler kan noget, når der skal fejres. Om det er Champagne, Cremant eller noget helt tredje, man drikker, så findes der et stort udvalg af mousserende vine på markedet, som kan tilfredsstille behovet for bobler til enhver lejlighed. Og den slags lejligheder kan man ikke få for mange af. Der er altid behov for at fejre et eller andet, hvis man er i humør til bobler.

Et glas mousserende vin er indbegrebet af perlende friskhed. Smagen af lyst syn på livet. Det er tæt på, at man kan kalde mousserende vin for optimisme på flaske, for der er næppe noget, der kan løfte stemningen som et glas boblende vin. Vi kender det fra nytårsaften, når klokken slår tolv og propperne springer. Det hele får et løft, når den mousserende vin bobler i glassene, og der ønskes godt nytår til hele forsamlingen.

Efter en aften i byen

Kommer man hjem med den, man elsker efter en dejlig aften i byen, kan det være fristende at slutte af med at glas bobler. Cava, Cremant eller Champagne. Gerne i haven eller i måneskin på altanen. Den mousserende vin er en romantisk vin, der egner sig til forelskelse. I det hele taget er det en god ledsager i mange situationer.

Og har man tid og åndsnærværelse nok til at lukke øjnene og smage, så er der store smagsoplevelser at hente i de mousserende vine. Ofte finder man overraskende nuancer gemt mellem boblerne i disse vine. Som for eksempel den cremede fedhed, der gemmer sig i den klassiske mousserende vin, Cremant. Lethed og creme i forening. Fantastisk at kunne opleve det i et glas lækker, boblende vin.

Perlende god weekend

Hvis man er træt af det øllede ved fredagsbajerne, så prøv at servere mousserende vin i stedet. Der vil helt sikkert ske noget godt. For de boblende vine løfter i stedet for at tynge. Det letter på stemningen, når der serveres mousserende vine. Man bliver i godt humør og frisk på samme tid.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.