Home Fritid Hyggelige aktiviteter du kan lave indendørs med dine børn

Hyggelige aktiviteter du kan lave indendørs med dine børn

Størstedelen af året i Danmark er præget af gråt vejr der ikke altid egner sig til at være udendørs. Selvom at danskerne ellers er gode til at klæde sig på i forhold til vejret, og være udendørs på trods af regn, kulde og vind, kan det nogle gange være dejligt bare at være indendørs med sine børn. Heldigvis er der også mange ting man kan lave indendørs, og hvis du er på udkig efter lidt inspiration, så får du noget her. Forhåbentlig vil det være lige så hyggeligt for dig, som får dine børn.

Når vejret udenfor er gråt, kold og vådt er det altid at overskuddet til at trække i regntøj og støvler lige er der. Selvom at det også kan være rigtig hyggeligt at være udendørs selvom, at vejret er lidt gråt i det, så er det altså bare dejligere, når det danske vejr viser sig fra sin gode side.

Når det i ny og næ er gråt og koldt kan det være rart at blive inde og hygge sig med sine børn. Man kan lave mange ting indendørs som både er hyggeligt for dig og for dine børn, og på den måde kan i skabe hyggelige stunder sammen. Her kommer et par gode idéer til hvad du kan lave indendørs med dine børn.

Tilbage til din egen barndom med Hama perler

Kan du huske dengang du selv var lille og lavede tonsvis af perleplader? De velkendte Hama perler har været populære og velkendte i mange år, og du kan sikkert huske dem fra da du var lille. Hama perlerne er de perler man lagde på en perleplade, og som man ofte strøg under strygejernet for at få et lille fint motiv ud af. Hama perlerne er stadig et hit i dag, og du kan med fordel lave sjove, kreative og fine motiver ud af perlerne sammen med dine børn. Du vil måske endda opleve at du føler dig helt nostalgisk.

Hvis dine børn mangler lidt finesse i forhold til perler, findes der mange andre gode idéer. Børn har godt af at bruge deres sanser, og mærke, dufte og føle.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.