Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag – fredag fra kl. 9-16.

93 10 82 30 koto@koto.dk

Ofte stillede spørgsmål

Koster det noget at blive medlem?

Nej, det er helt gratis. Du betaler kun for det, vi sender til dig.

Hvad er bindingsperioden?

Vi har ingen bindingsperiode. Som medlem af KOTO.dk kan du til enhver tid opsige dit medlemskab eller sætte det på pause. Du kan administrere dit medlemskab fra “Min konto”, som du får adgang til øverst på hjemmesiden, når du er logget ind.

Hvad indeholder velkomstpakken?

Velkomstpakken indeholder et ergonomisk udført metalskaft med højglanspoleret kromfinish, to barberblade med fem skarpe stålblade, Aloe Vera strimmel samt et præcisionsblad og en rejsepose. Det er helt uforpligtende, der er ingen skjulte gebyrer og fragten er betalt.

Hvor hurtigt sender I velkomstpakken?

Velkomstpakken sendes samme hverdag, såfremt vi har din bestilling inden kl. 13. Ellers vil den blive sendt den næstfølgende hverdag. Du skal derudover påregne 1-4 hverdage til leveringen.

Hvor mange barberblade modtager jeg om måneden?

Vi sender altid 4 barberblade ad gangen til vores medlemmer, men det er helt op til dig, om du vil modtage dem én gang om måneden eller kun en gang hver anden eller tredje måned.

Skal jeg være medlem for at handle hos jer?

Nej da. Hos os har vi faste, lave priser og du kan handle med gratis fragt efter behov uden at binde dig til et løbende abonnement.

Hvor mange barberinger kan jeres barberblad holde til?

Vores anbefaling er, at du bør skifte dit barberblad efter 5-7 barberinger. Derved sikrer du dig, at dit barberblad altid er skarpt og hygiejnisk. Over tid vil der uundgåeligt samle sig bakterier i bladet, der ikke bare kan vaskes væk. Disse kan give anledning til hudirritation, barberknopper og andre ubehageligheder. Vi anbefaler derfor at du skifter dit barberblad inden du fortryder det!

Kan barberbladet anvendes af kvinder?

Naturligvis. Ideen om at kvinder skulle have behov for en anden type barberblade end mænd, er vist noget, nogle smarte reklamefolk har fundet på…

Kan barberbladet anvendes til hele kroppen?

Vi blander os ikke i, hvor du barberer dig. Rent teknisk er der ikke noget til hinder for at anvende barberbladet andre steder end i ansigtet. Vi anbefaler dog ikke at du bruger det samme blad til kropsbarberinger, som det du bruger til ansigtet.

Hvordan fungerer levering?

Vi leverer fragtfrit i samarbejde med DAO eller PostNord til firmaadressen eller til din hjemadresse alt efter dit ønske.

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi har dag-til-dag levering, hvilket betyder at din bestilling bliver afsendt samme dag på hverdage, såfremt vi har din bestilling inden kl. 13. Derefter tager selve leveringen normalt 1-3 hverdage.

Har du et spørgsmål, du endnu ikke har fået svar på?

Så tøv ikke med at kontakte os på 93 10 82 30 eller koto@koto.dk.