Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag – fredag fra kl. 9-16.

tlf: 71 99 10 89

E-mail: koto@koto.dk

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg være medlem for at handle hos jer?

Nej da. Hos os har vi faste, lave priser og du kan handle efter behov uden at binde dig til et løbende abonnement.

Er jeres barberblade kompatible med andre skrabere?

Nej, vores barberblade er kun kompatible med KOTO skraberen.

Hvor mange barberinger kan jeres barberblad holde til?

Vores anbefaling er, at du bør skifte dit barberblad efter 5-7 barberinger. Derved sikrer du dig, at dit barberblad altid er skarpt og hygiejnisk. Over tid vil der uundgåeligt samle sig bakterier i bladet, der ikke bare kan vaskes væk. Disse kan give anledning til hudirritation, barberknopper og andre ubehageligheder. Vi anbefaler derfor at du skifter dit barberblad inden du fortryder det!

Kan barberbladet anvendes af kvinder?

Naturligvis. Ideen om at kvinder skulle have behov for en anden type barberblade end mænd, er vist noget, nogle smarte reklamefolk har fundet på…

Kan barberbladet anvendes til hele kroppen?

Vi blander os ikke i, hvor du barberer dig. Rent teknisk er der ikke noget til hinder for at anvende barberbladet andre steder end i ansigtet. Vi anbefaler dog ikke at du bruger det samme blad til kropsbarberinger, som det du bruger til ansigtet.

Hvordan fungerer levering?

Vi leverer i samarbejde med GLS til en pakkeshop, firmaet eller din private adresse. Der er mulighed for gratis levering fra 299 kr, ellers koster levering 39 kr til pakkeshoppen eller firmaet og 59 kr til din hjemadresse.

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi har dag-til-dag levering, hvilket betyder at din bestilling bliver afsendt samme dag på hverdage, såfremt vi har din bestilling inden kl. 13. Derefter tager selve leveringen normalt 1-3 hverdage.

Har du et spørgsmål, du endnu ikke har fået svar på?

Så tøv ikke med at kontakte os på 71 99 10 89 eller koto@koto.dk.