Mænd og plejeprodukter – en tabubelagt cocktail

Mænd og plejeprodukter - en tabubelagt cocktail

Af Michel Svane

Går du også i kærestens toilettaske?

En undersøgelse har vist, at flere mænd i det skjulte bruger deres kærestes produkter og gennemsøger hendes toilettaske for at finde en ansigtscreme.

For mange mænd er det nemlig stadig et tabu at indrømme overfor vennerne, at de bruger tid og penge på hudplejeprodukter som for eksempel en ansigtsvask eller -creme.

Dette vil jeg gerne gøre noget ved og hermed en opfordring:

Brug tid på dig selv – og vær stolt af det!

Først og fremmest for din egen skyld, men også for kærestens.

Jeg mener ikke blot at det naturligvis er helt i orden, at du bruger tid på sig selv. Det er faktisk et krav!

Du bør efter min mening som minimum bruge en ansigtscreme for at holde din hud velhydreret, sund og frisk.

Hvorfor?

Fordi det giver dig mere selvværd og ro i sindet, hvis du bruger bare 10 minutter om morgenen på at rense din hud, barbere dig eller groome dit skæg.

Den tid du har helt for dig selv, når du gør dig klar om morgenen, vil give dig mere energi og fokus til at klare dagens udfordringer.

Men du skal ikke kun gøre det for din egen skyld.

Vi mænd kan godt have en tendens til at glemme at vores kvinder gerne vil have en velsoigneret mand. Vi glemmer at spørge os selv om skægget mon ser usoigneret ud eller om vi nu også får barberet os ofte nok.

Fra vores kvinders synspunkt, er det altså noget mere attraktivt, at kysse en mand, med et blødt og velplejet skæg, end at kysse en mand med stive, ildelugtende børster, som kradser og efterlader røde mærker i ansigtet.

Derfor mener jeg, at det er vigtigt både for dig og din bedre halvdel, at du går bare en smule op i hvordan din hud og dit skæg  ser ud og hvordan det føles.

Det giver livskvalitet begge veje.

Vi gør det nemmere

Der findes rigtig mange gode plejeprodukter til mænd, som er lavet til mænd.

For hvis du bruger din kærestes produkter, så er det slet ikke sikkert at de hjælper dig, da mænd og kvinders hudtyper er vidt forskellige.

Vi mænd er som regel lidt mere tykhudede (!) og har brug for produkter, som passer til vores hudtype.

Hawkins & Brimble har efter vores mening lavet de ultimative plejeprodukter til mænd.

De er nemme at anvende, dufter godt og designet på emballagen er så cool, at undertegnede har fået lov til at have hele serien til at stå fremme på badeværelset (før blev mine plejeprodukter smidt ned i skuffen, så snart de blev købt). Sidst men ikke mindst så er produkterne til at betale sig fra.

En af mine absolut favoritting ved Hawkins & Brimble er, at de er 100% fri for alle de kendte, ubehagelige stoffer som parabener, farvestoffer, SLS/SLES og mineralske olier, ligesom de ikke er testet på dyr.

Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at gøre barbering, grooming og hudpleje til et fast ritual blandt os moderne mænd!