Om os

Vores mål er at genindføre de klassiske barber- og skægplejeritualer i de danske badeværelser.
For at nå dette mål har vi fundet den flotteste skraber, de skarpeste barberblade og de lækreste plejeprodukter til den moderne gentleman. Det hele leveres dag-til-dag med gratis fragt ved køb over DKK 299,- til faste, lave priser uden at du behøver at binde dig til et abonnement. Sådan foretrækker vi det selv. Helt enkelt.

Hvem er vi?

Vi er Michel Svane og Rasmus Lindgren. Det er os, der tager telefonen og besvarer e-mails, når du henvender dig til vores kundeservice, vi sørger for at din ordre bliver pakket og sendt og du kan møde os på de sociale medier eller som forfattere til vores guides og artikler om barbering og skægpleje. Vi glæder os til at hjælpe dig med en bedre barbering og skægpleje.

Hvad vil vi?

Vi har startet KOTO.dk som en protest mod det faktum, at vi mænd er blevet sparket ud af badeværelset og at vores barberskraber og plejeprodukter har fået den dårligste plads i bunden af toiletskabet. Skylden er alene vores egen og årsagen er en kombination af dårlige, grimt designede produkter og en badeværelsesrutine, der kan klares på under 5 minutter. Det er på tide, at genindtage badeværelset og få skraberen og plejeprodukterne ud af skabet!

Hvordan vil vi gøre det?

Vi vil nå vores mål ved at tilbyde markedet flotteste barberskraber, de skarpeste barberblade og de lækreste plejeprodukter. Samtidig ønsker vi ikke at ruinere dig. Barbering og skægpleje er et hverdagsritual og det skal derfor ikke koste en bondegård. Derfor er priserne rimelige og fragten gratis, når du køber for mere end 299 kr.