Home Fritid Sådan Holder du Dig Ren med Beskidt Arbejde

Sådan Holder du Dig Ren med Beskidt Arbejde

Jeg regnede ud, i en meget tidlig alder, at der var gode penge at tjene, hvis man var villig til at gøre ting, som andre ikke havde lyst til. Min mor var eksempelvis hunderæd for edderkopper, og kunne absolut ikke fordrage dem. Jeg havde ikke noget imod de små kryb, og hun kaldte derfor på mig, når der var en edderkop der skulle fjernes. Jeg blev selvfølgeligt belønnet med en 20’er: og det var ligesom her, jeg lærte lektien. Jeg kunne tjene 20 kr. på at fjerne edderkopper, fordi min mor absolut ikke ville røre ved dem. Man kan altså tjene penge på at gøre ting, som andre ikke har lyst til.

Det var en lektie jeg tog med mig igennem livet, og det gav pote gang på gang. Da vi blev teenagere var der mange af mine klassekammerater der var for generte til at købe kondomer. Jeg havde absolut ikke noget imod det. Så jeg lavede en lille forretning ud af det, og solgte kondomer til dobbelt pris til mine klassekammerater. Igen tjente jeg penge på at gøre noget, som andre ikke havde lyst til.

Selv i dag har jeg et job, som de færreste har lyst til at udføre. Det er ikke fordi det er specielt hårdt eller krævende. Det eneste problem med mig job er, at man bliver ekstremt beskidt. Mange har det ikke særligt godt med at arbejde med skidt og snavs, og bryder sig specielt ikke om selv at blive snavsede. Men da der er snavsede ting der skal håndteres, så er der selvfølgeligt en efterspørgsel på arbejdere. Eftersom meget få har lyst til at arbejde med skidt og snavs, så er udbuddet af arbejdere ganske begrænset. Det er grunden til, at jeg kan få en flot hyre for det her arbejde, selvom jeg ikke har verdens længste uddannelse. Igen har det altså givet pote, at være villig til at gøre noget, som andre ikke har lyst til.

Jeg fandt dog meget hurtigt ud af, at der var gode grunde til, at folk ikke kunne lide at blive snavsede. Det er faktisk utroligt upraktisk. Når jeg kommer hjem fra jobbet, så er jeg dækket ind i snavs fra top til tå. Det snavs slæber jeg så hele vejen op af trappen og direkte ind i min lejlighed. Naboerne beklagede sig over hvor beskidt jeg gjorde trapperne, og jeg var selv frustreret over hvor hurtigt min lejlighed blev uudholdelig. Så jeg måtte finde mig en løsning.

Det viste sig faktisk at være ganske simpelt. De traditionelle kedeldragter er jo som skabt til beskidt arbejde. Så nu hopper jeg i en kedeldragt hver dag, før jeg tager på arbejde, og så tager jeg den af før jeg drager hjem. Kedeldragten slæber jeg med hjem i en plastikpost, og smider den så direkte i vaskemaskinen. På den måde kan jeg altså holde mig ren, selvom jeg har et beskidt arbejde.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.