Home Bolig Sådan indretter du selv dit garderobeskab

Sådan indretter du selv dit garderobeskab

Der er mange muligheder for at finde et færdiglavet garderobeskab, som er praktisk og som kan rumme dit tøj. Men hvis man gerne vil have flere muligheder for at gøre sit tøjskab mere personligt i forhold til udtryk og behov, så kan det betale sig at designe sit eget skab. På den måde får man hverken mere eller mindre, end man har brug for.

Hvis du skal til at indrette dit soveværelse fra bunden af og ikke har plads til et walk-in-skab, så handler det om både at finde ud af hvor stort din nye garderobe skal være, og hvor det skal placeres. Så for at komme i gang med at sætte dit skab sammen, så er det en god idé at finde ud af, hvor meget tøj og hvor mange sko der skal være plads til. Dertil er der andre overvejelser, man bør gøre sig, som man kan læse mere om herunder.

Skelettet og inventar

Når du har fundet ud af, hvor meget plads du har brug for, så er det tid til at sætte din garderobe sammen. Start først med garderobestellet og sæt så mange stel sammen, som du har brug for plads til. Stellet udgør det vigtige skellet og bestemmer hvor højt, bredt og dybt, dit skab skal være.

Når stellet er på plads, så kommer det sjove! Nemlig at fylde stellet ud med inventar i form af skuffer, hylder, garderobestænder og eventuelt andre unikke elementer. Det er smart at have en garderobestang til for eksempel skjorter og bluser som gerne skal forblive rynkefri. En kombination af skuffer og hylder er praktisk til blandt andet undertøj, bukser og sko.

Skydelåger eller almindelige låger

Når du har det meste af din garderobe på plads med skellet og indmad, så er det tid til at sætte låg på det hele. Bogstavelig talt. Her kan man vælge imellem skydedøre eller almindelige låger og de har hver deres fordele.

Skydedøre er både moderne og ofte stilrene og samtidig smarte i rum, hvor der ikke nødvendigvis er særlig meget plads. Almindelige låger går dog heller aldrig af moden og er nemme at åbne at lukke.

Uanset hvordan dit garderobeskab skal se ud, så kan du starte på billigskabe.dk og finde alt, hvad du har brug for til gode priser.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.