Home Fritid Sjove og fede gaveforslag til den 10-årige dreng!

Sjove og fede gaveforslag til den 10-årige dreng!

Sjove og fede gaveforslag til den 10-årige dreng!
Et barns første runde fødselsdag er en dag de sent glemmer, for 10 år føles som en stor milepæl! En rund fødselsdag skal selvfølgelig fejres med en skøn fest, og vi ved alle, at der til børnefødselsdage hører gaver til. Man hvad giver man en 10-årig i fødselsdagsgave? Der er ikke noget entydigt svar, for børn er forskellige, og gaveønsker vil derfor variere fra barn til barn. Derudover er der også stor forskel på, hvad en 10-årig pige ønsker sig og hvad en 10-årig dreng ønsker sig. For at gøre det hele mere overskueligt, vil fokus her være på gaveforslag til drenge. Gaverne veksler i størrelse og pris, så der er noget for hver en smag og prisklasse. Så mangler du inspiration til den kommende drengefødselsdag, er du kommet til det helt rette sted! 

En Fortnite plakat til gamer-hulen

Har den 10-årige en stor passion for gaming, er en Fortnite plakat med ramme til et god bud på en fødselsdagsgave. Fortnite er et computerspil, som mange børn og voksne fordelt over hele kloden spiller. Er fødselaren en af disse Fortnite spillere, vil en Fortnite plakat til gamer-hulen helt sikkert vække stor begejstring. En Fortnite plakat består af moderne, grafiske designs i kønsneutrale farver. Enhver Fortnite spiller vil kunne genkende de forskellige citater og illustrationer, som pryder Fortnite plakaterne. For at fuldende gaven anbefaler vi, at du køber en ramme til plakaten. På den måde tager gaven sig rigtig flot ud ved modtagelse, og derudover vil den være klar til at blive hængt op på værelset med det samme. Både Fortnite plakat og ramme ligger i den budgetvenlige ende, hvilket gør denne gave ideel til dem, som har et sparsomt gavebeløb at arbejde med.

Spikeball til den sportsinteresserede

Skal du til fødselsdag hos en aktiv og sportsinteresseret dreng, så skal du helt sikkert forære ham et sæt Spikeball. Dette sjove og fede udendørs boldspil, har været enormt populært blandt både børn og voksne det seneste år. Spikeball egner sig bedst til at blive spillet i haven, hvor der er lidt plads til at man kan bevæge sig rundt. Det gode ved denne gave er, at det kan nydes af hele familien, eller fødselaren kan spille det sammen med hans venner. Det vejer stort set ikke noget, og pakker man det sammen, kan det transporteres i en tilhørende pose. Denne gaveidé er også ganske budgetvenlig, og alle kan derfor være med på denne.

Fart over feltet med hurtige biler

Til den bilinteresserede dreng kan du forære en fjernstyret racerbil eller monstertruck. Fjernstyret biler fås i et stort udvalg af farver, modeller og størrelser. Derfor kan man også tilpasse valget af bil til modtageren. Ejer han fx allerede nogle, kan du overveje at give en af de lidt større biler med kraftigere batteri. Har han derimod ingen erfaring, er det bedste valg nok en lidt mindre bil, som kan køre knap så hurtigt. Det kræver nemlig en del øvelse, før man bliver god til at styre disse fjernstyrede biler. 

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.