Home Biler Ægte køreglæde med grøn samvittighed

Ægte køreglæde med grøn samvittighed

Indenfor blot ganske få år er elbiler nu blevet en stor spiller på bilmarkedet, og flere og flere går over til enten ren el eller en af de såkaldte hybridbiler, som kombinerer en elbil og benzinbil. Hybridbiler er dog ikke lige så miljørigtige som elbiler, og noget tyder derfor på, at elbiler kan være vejen frem, hvis man ønsker at bidrage til mindskning af CO-udslip og de omsiggribende klimaforandringer.

En af tidens mest populære biler kan nu købes med ren samvittighed, og her er der tale om ford mustang el. Her går strømlinet design og nyeste teknologi op i en højere enhed, og med en ford mustang el, som er Fords første elbil, er køreglæden uovertruffen. Det sporty design kombineret med SUV’ens rummelighed gør ford mustang el til en god allroundbil, som kan bruges til det meste.

Fordele og ulemper

Selvom mange har taget den nye teknologi til sig, og der da også er sket utroligt meget inden for udvikling af elbiler, er der dog stadig en del, der forholder sig skeptisk til elbiler, blandt andet pga. manglende ladestandere. I takt med at elbilernes batterier bliver større og stadig mere effektive og at vejnettet kontinuerligt tilføres flere ladestandere og parkeringspladser med mulighed for opladning, vil dette problem dog blive udfaset i løbet af de kommende år, og elbiler vil således blive endnu mere attraktive, ligesom ford mustang el allerede er det.

En anden fordel ved at købe en elbil er, at den i de fleste tilfælde vil være fritaget for afgifter, hvilket kan betyde mange penge i forhold til at købe en benzin- eller dieseldrevet bil. Afgiftsfritagelsen bunder i et politisk ønske om at gøre den danske bilpark grønnere og på den måde bidrage til at indfri FN’s verdensmål og sikre, at også de kommende generationer har en beboelig klode.

Noget kan tyde på, at netop afgiftsfritagelsen virker og er grunden til, at så mange allerede har valgt en ford mustang el eller en anden elbil. Der er ingen tvivl om, at elbiler er fremtidens valg, og at vi de kommende år vil se en stor fremgang indenfor denne type af køretøj.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.