Home Fritid Et moderne bud på hvordan man skriver en spændingsroman

Et moderne bud på hvordan man skriver en spændingsroman

Der er mange forskellige måder at skrive en spændingsroman på. Og der er mange forskellige bud på, hvordan man skal gøre det. Men hvis du gerne vil have et moderne bud på, hvordan man skriver en spændingsroman, så kan det være en god idé at tage et kig på heartstopper, som er skrevet af Alice Oseman.

Om bogen

I Heartstopper følger vi to teenagere, Charlie og Nick, der mødes på en skole i England. De to drenge bliver hurtigt venner, og vi følger deres venskab gennem de næste tre år. Bogen er skrevet i form af en dagbog, og den er fyldt med tegninger af de to drenge. Det er en meget moderne og unik måde at skrive en spændingsroman på, og det er en bog, der vil fange dig fra første side.

Vores bud på en top 3 af spændingsromaner af drage inspiration af

Vi vil starte ud med Jussi Adler-Olsens nyeste roman, nemlig Natrium Chlorid, som handler om Afdeling Q og Carl Mørck, som skal opklare en række urovækkende selvmord og ulykker. De skal på denne måde finde ud af, om der er en sammenhæng mellem de mange ulykker, der finder sted. Det næste bud på en god spændingsroman er den klassiske bog, der hedder Nattevagten. Denne roman er skrevet af Thomas Harris, og den handler om Hannibal Lecter, som er noget af en psykopat. Denne roman er udgangspunktet for mange af de film, som er blevet lavet om ham sidenhen. Det sidste bud på en god spændingsroman er denne bog, der i øjeblikket er ret populær, nemlig Find dig selv, før du går i gang. Denne bog, der er skrevet af Erika Erikson, sætter gang i mange tanker om, hvem man er som person, og hvilken retning man skal gå i livet. Det er en bog, som mange danskere har taget godt imod.

Start med at skrive

Hvis du gerne vil skrive en spændingsroman, så skal du selvfølgelig starte med at skrive. Og hvis du gerne vil skrive en af de bedre romaner, så skal du starte med at finde en god historie. Den skal både være god, og den skal være spændende. Både for dig og for dem, der skal læse den. Og så skal den selvfølgelig være godt skrevet. Det er ikke altid, at det er lige nemt at skrive en god spændingsroman. Mange forfattere bruger lang tid på at skrive bøgerne, og mange forfattere har brug for en masse hjælp til at skrive bøgerne.

Indlæs flere relaterede indlæg
Comments are closed.